Eind deze maand speelt het Nederlands elftal drie kwalificatiewedstrijden voor het WK in 2022. De aftrap is op 24 maart in en tegen Turkije. Op 27 maart speelt het team thuis tegen Letland en de reeks wordt afgesloten in Gibraltar op 30 maart.

Op 27 maart kun jij er weer bij zijn! De wedstrijd van het Nederlands elftal tegen Letland in de Johan Cruijff ArenA is toegevoegd aan een reeks van Fieldlab testevenementen. Als bezoeker van deze wedstrijd help je mee in het onderzoek op weg naar (beperkt) publiek in de stadions in de slotfase van de lopende betaald voetbalcompetities en richting UEFA EURO 2020.

De exclusieve voorverkoop voor deze thuiswedstrijd start morgen (woensdag 17 maart) om 9.00 uur voor KNVB Club Cardhouders.
Heb je vragen, dan kun je contact met opnemen via onsoranje@knvb.nl of op werkdagen tussen 9.00u en 17.00u of via 0343-499207.

Omdat we binnen Het Oranjecafé geen 1,5 meter afstand kunnen houden en er meer dan 30 supporters aanwezig zullen zijn kunnen we jammer genoeg nog geen Oranjecafé houden.